Tot a punt per a la 31a edició de la Cursa Popular Vila de Sant Boi

Divina Pastora Assegurances – L’Aliança patrocina per primer cop aquesta cita atlètica de caràcter popular.

Aquest diumenge se celebra la Cursa Popular Vila de Sant Boi, que enguany arriba a la 31a edició, fet que demostra la gran tradició i arrelament d’aquesta prova en la població. El Club d’Atletisme Sant Boi organitza aquesta cursa amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i, en aquesta ocasió, Divina Pastora Assegurances – L’Aliança, amb presència a la localitat, s’ha volgut afegir a la iniciativa patrocinant la competició.

Amb les inscripcions ja tancades, es preveu un gran èxit de participació, ja que s’ha sobrepassat la xifra de 1.300 participants entre les distàncies 5K, 10K i kids.

Els corredors prendran la sortida a les 9:00h amb la tradicional 10K, i a les 10:45h serà el torn dels participants de la nova Open Popular de 5K, que s’estrena enguany. Les dues distàncies tindran la sortida i l’arribada ubicades a l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda, on també es disputarà l’Open Kids, adreçada als petits atletes.

El recorregut estarà amenitzat amb l’actuació de diferents grups locals de percussió, zumba, orquestres, etc. que animaran els corredors al llarg de tot el traçat.

 

En el vessant solidari, el donatiu de la cursa es destinarà al Parc Sanitari Sant Joan de Déu per a la investigació de malalties mentals i per garantir un acompanyament assistencial, social i laboral a aquest col·lectiu, de manera que es pugui garantir una atenció integral que potenciï la seva normalització i integració a la societat.

 

Deja un comentario